Αρχική » Ποιός Είμαι

Ποιός Είμαι

Είμαι ο Γιάννης Καφέζας.

Σπούδασα ιατρική και πήρα τις ειδικότητες της Παθολογίας και της Γαστρεντερολογίας, καθώς και τον τίτλο του Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην αρχή της σταδιοδρομίας μου, υπήρξα πανεπιστημιακός ιατρός στην Κλινική της Παθολογικής Φυσιολογίας  του Λαϊκού Νοσοκομείου της πρωτεύουσας.

Σήμερα ασκώ την ιατρική διατηρώντας το ιδιωτικό μου ιατρείο στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Γεροκωστοπούλου 39.

Παράλληλα, ασχολούμαι με το συγγραφικό έργο (μπορείτε να δείτε περισσότερα αναφορικά με το βιβλίο μου εδώ) και μέσα απο την τοπική τηλεόραση παρουσιάζω διάφορα επιστημονικά θέματα, με εκλαϊκευμένο τρόπο (επεισόδια των εκπομπών μου υπάρχουν επίσης διαθέσιμα εδώ και εδώ).

Στο παρελθόν ενεπλάκην στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τιμήθηκα με ικανό αριθμό ψήφων ώστε να εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος.

Τα όσα έμαθα με οδήγησαν στην απόφαση να μην ασχοληθώ εκ νέου, με ένα παιχνίδι που ήταν φανερό πως ήταν “στημένο”. Πιστεύω πως μέσω της επιστήμης μου μπορώ να προσφέρω πολύ περισσότερα στον συνάνθρωπο.

Υπήρξα δυο φορές εκλεγμένος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και άλλες δυο φορές εκλεγμένος πρόεδρος του Πειθαρχικού του Συμβουλίου.

Είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδί.

Γιάννης Καφέζας

 

Εκτός των θεμάτων ιατρικού ενδιαφέροντος που θα αναρτώνται ανελλιπώς, στο ιστολόγιο αυτό θα βρείτε και άλλα που ίσως σας ενδιαφέρουν. Σε κάθε ενότητα, καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες να μην είναι αποσπασματικές, αλλά σιγά και μεθοδικά, να χτίζουν μια ολοκληρωμένη εικόνα. Επισκεφτείτε σελίδες με πληροφορίες για την Ελλάδα και τους Έλληνες για παράδειγμα. Που ίσως δεν γνωρίζεται και είναι συναρπαστικές. Αν πάλι αντέχετε και στα δύσκολα, τα περιεχόμενα στην  Φιλοσοφία ίσως σας συγκινήσουν.

3 σκέψεις για το “Ποιός Είμαι”

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης