Αρχική » Ελλάδα & Έλληνες » Ελληνάκια σε ”αυτόν τον κόσμο τον μικρό”

Ελληνάκια σε ”αυτόν τον κόσμο τον μικρό”

ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013 και για μερικούς μήνες έμεινε ‘’ναρκωμένη’’, σχεδόν κενή από περιεχόμενα.

Ο χρόνος που διέθετα ήταν λίγος τότε και – εδώ που τα λέμε – δεν πίστευα ότι θα υπήρχε και σπουδαία ανταπόκριση, την ώρα που στο διαδίκτυο υπήρχε και υπάρχει άφθονη ανάλογη θεματολογία.

Στις αρχές Μαρτίου τα πράγματα άλλαξαν. Το πήρα και εγώ περισσότερο ‘’ζεστά’’, που θα λέγαμε. Εξοικονόμησα και κάποιο χρόνο.

Επέλεξα εξαρχής να ενημερώνω τυχόν επισκέπτες μου, όχι μόνο για ιατρικά θέματα αλλά και διάφορα άλλα που ίσως ενδιέφεραν. Πάντα όμως αποφεύγοντας τις άχαρες λεπτομέρειες ή όσα θα απασχολούσαν μόνο ειδικούς. Έτσι ώστε να μην κουράζω τον αναγνώστη αλλά και να μην του στερώ το ουσιώδες.

Και όπως ξεκίνησα, έτσι θα συνεχίσω.

Πέρασαν από τότε επτά μήνες. Τώρα (*), ξεπερνούν τους 200 οι φίλοι που με τιμούν ημερησίως και τα θέματα που επιλέγουν να διαβάσουν καθημερινά είναι πάνω από τα 300. Η πορεία είναι διαρκώς αυξητική.       

(*) Σήμερα (μισά του φλεβάρη 2014), έχω την χαρά να αναρτήσω τα νεότερα στατιστικά αποτελέσματα που διαθέτω. Οι επισκέπτες τριπλασιάστηκαν και οι σελίδες που διαβάζονται έφτασαν τις 850 την ημέρα (*). Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά ίσως, τα νούμερα αυτά δεν είναι απογοητευτικά αφού ξεπέρασαν τις 25.000 μηνιαίες επισκέψεις και συνεχίζουν να αυξάνουν με πολύ γρήγορο ρυθμό. Θα επανέρχομαι όμως πατριώτες και φίλοι μια φορά τόσο ενημερωτικά, για να μοιράζομαι την ικανοποίηση μαζί σας.

(*) Μέσα Μαρτίου 2014. Επισκέψεις: 1200 ημερησίως

Στέλνω λοιπόν χαιρετισμούς και την αγάπη μου στους Έλληνες και Ελληνόφωνους απανταχού της γης (*), μιας και λογαριάζω πως ‘’Ελληνάκια’’ με τιμούν με τις επισκέψεις τους.

(*) Απρίλιος 2014, 98 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ελληνάκια και Ελληνοπούλες.

Σε αυτό τον κόσμο τον καλό, τραγούδαγε ο Ξυλούρης. Τον κόσμο το μικρό, λέω εγώ. Αυτόν που αποδείχτηκε για εμάς τους Έλληνες μια δρασκελιά όλη και όλη.

Ελληνάκια και Ελληνοπούλες. Απόγονοι όλες και όλοι του Οδυσσέα και της Πηνελόπης.

Αρκετοί εδώ στην πατρίδα, πολλοί, μακριά από την Ιθάκη τους.

Στα πέλαγα και τα πέρατα όλης της γης.

Που ξέρετε όμως πατριωτάκια μου; Κάποτε ….

… ἔσσεται νόστιμον μαρ

(*) Μάρτιος 2015. Έφθασαν τις 50.000 οι επισκέψεις κάθε μήνα.  Από χίλιους και πλέον επισκέπτες την ημέρα.

Kαι η αύξηση συνεχίζεται. Εκατόν τριάντα μία χώρες στον πλανήτη. 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης