Αρχική » Διάφορα » 500.000 λόγοι να γιορτάσουμε. Ένας είσαι εσύ.

500.000 λόγοι να γιορτάσουμε. Ένας είσαι εσύ.

Στο τέλος του Αυγούστου αυτού του χρόνου, τα 1400 γραμμάρια ξεπέρασαν τις 500.000 επισκέψεις.

Πρόκειται για στατιστικά που αφορούν το χρονικό διάστημα από τα μέσα του 2013 που πρωτοεμφανίστηκαν, έως σήμερα.

Οι επισκέπτες προέρχονται από την Ελλάδα κατά κύριο λόγο, αλλά και την Κύπρο, την Γερμανία, τις Ηνωμένες πολιτείες, την Αγγλία, την Γαλλία και Ιταλία και πάμπολλες ακόμα χώρες του κόσμου.

Εκατόν τριάντα δυο (132) συνολικά.

Γνωρίζω βέβαια ότι σήμερα στο Ιντερνέτ είναι εφικτή η αυτόματη μετάφραση και πολλοί την χρησιμοποιούν. Όμως εκτιμώ ότι κατά κύριο λόγο οι επισκέπτες μου είναι Έλληνες.

Εσείς δηλαδή. Χαίρομαι λοιπόν που γράφω για δικούς μου ανθρώπους και νοιώθω πολύ υπερήφανος. Γιατί όταν μισό εκατομμύριο σελίδες σου, διαβάστηκαν σε διάστημα δυο χρόνων, ίσως κάτι σημαίνει. Αυτό το κάτι είναι που με κάνει σήμερα να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω. Με περισσότερο κουράγιο και διάθεση.

Θέλω επίσης να πω ότι θα απαντώ όπως μέχρι σήμερα κάνω στα ερωτήματα σας, όσο πιο γρήγορα θα μπορώ. Βέβαια η συχνότητα τους γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη και μάλλον θα χρειαστώ βοήθεια. Θα δούμε.

Να σας πω ακόμα, ότι κάνω κάποιες σκέψεις για να προσθέσω και άλλες στήλες οι οποίες από την στατιστική ανάλυση, τις προτιμήσεις σας και τα ερωτήματα σας φάνηκε ότι θα είναι χρήσιμες.

Τέλος να σας πω το αυτονόητο. Χρειάζομαι τις ιδέες και τα σχόλια σας για την ιστοσελίδα. Προκειμένου να προσθέτω, να αφαιρώ ή να βελτιώνω.

Θα συμφωνείτε φαντάζομαι ότι η απλοποίηση επιστημονικών θεμάτων χωρίς απώλεια της ουσίας, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με τη βοήθεια και τις παρατηρήσεις σας όμως, θα τα καταφέρνω.

Πριν κλείσω μια επιπλέον κουβέντα: Αν σας αρέσει αυτό που κάθε φορά διαβάσατε, πατήστε ένα LIKE. Θα εκτιμηθεί.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης