Αρχική » Διάφορα » Η Επιστήμη του Δέρματος και τα αληθώς ωφέλημα στην ομορφιά συστατικά

Η Επιστήμη του Δέρματος και τα αληθώς ωφέλημα στην ομορφιά συστατικά

Στους  περισσότερους από εμάς τουλάχιστον, τα  πρόσωπά αποκαλύπτουν συχνά την ηλικία μας και πέραν αυτής και  την κατάσταση της υγείας μας.

Γνωρίζουμε ότι όσοι δεν έχουν φροντίσει για το δέρμα τους, τα χρόνια τους μπορεί να δείχνουν περισσότερο και φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι από ότι είναι.

Όμως επί των ημερών μας,  η αναζωογόνηση του δέρματος με τη χρήση επιστημονικά ελεγμένων συστατικών δεν είναι διαφημιστικό τρυκ αλλά  πραγματικότητα η οποία βασίζεται σε κλινικά δεδομένα και αποδεικτικά στοιχεία.

Γνωρίζουμε ήδη διάφορα ενεργά συστατικά τα οποία ξεπερνούν την απλή ενυδάτωση και ασκούν πιο σύνθετη δράση εξασφαλίζοντας την προστασία του δέρματος,  λειτουργώντας περισσότερο σαν φάρμακα και λιγότερο σαν καλλυντικά.

Έτσι έχουμε την δυνατότητα :

  • να αυξήσουμε την ανανέωση των κυττάρων
  • να ενισχύσουμε την ενυδάτωση και
  • να μειώσουμε την οξείδωση / φλεγμονή

Αναζωογόνηση δέρματος

Οι δερματολόγοι συχνά συνταγογραφούν 1,0% παλμιτικό ρετινύλιο για την αποκατάσταση της γήρανσης του δέρματος, το οποίο όπως είπαμε έχει  αποδειχθεί ότι προάγει την κυτταρική ανανέωση και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Επιπλέον έχουν γίνει σαφή τα οφέλη από το 5% των κεραμιδίων ρυζιού για την δημιουργία προστατευτικού φραγμού και την αποκατάσταση της καλής ενυδάτωσης στην επιφάνεια του δέρματος.

Πέραν αυτών, οι ερευνητές έχουν χρησιμοποιήσει συστατικά όπως βήτα-γλυκάνες, υαλουρονικό οξύ, πράσινο τσάι και εκχύλισμα βατόμουρου για να υποστηρίξουν την ανανέωση και δημιουργία υγιούς δέρματος και την εξάλειψη της γήρανσης του.

Ένας σημαντικός αριθμός ακόμα από συστατικά της φύσης έχει ανακαλυφθεί, ελεγχθεί πειραματικά και εκτιμηθεί για την ικανή του δράση στο ίδιο αντικείμενο.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα περιγράψουμε τι αληθινά αξίζει και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ώστε να πιάνουν τα χρήματα σας τόπο και να μην πέφτετε στις παγίδες μεγαλόστομων διαφημιστικών υποσχέσεων.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης