Αρχική » Διάφορα » Τα 1400 γραμμάρια σε νέα εποχή

Τα 1400 γραμμάρια σε νέα εποχή

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Από τη στιγμή της εμφάνισης της ιστοσελίδας μου στο web μέχρι σήμερα, τα 1400 γραμμάρια, τιμήθηκαν από όλους εσάς. Έχουμε τρία εκατομμύρια επισκέψεις έως τώρα. Οι επισκέπτες προέρχονται από 184 χώρες του πλανήτη μας. Ομολογώ ότι κάποιες από αυτές δεν τις γνώριζα καν.

Για έναν γιατρό, η επικοινωνία με συνανθρώπους και η προσπάθεια να φανεί χρήσιμος, είναι ευλογία και χαρά. Όμως υπάρχουν και προβλήματα που σχετίζονται με το χρόνο και τον όγκο της απαιτούμενης εργασίας.

Θα ήταν αδύνατο να συνεχίσω κρατώντας τα υψηλά standards τεκμηρίωσης που απαιτούν τα θέματα υγείας και την αμεσότητα που απαιτούν οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Η λύση που βρέθηκε ακούει στο όνομα της Διαδικτυακής Εταιρίας AGTweb.

Η AGTWeb θα στηρίξει αναλαμβάνοντας μεγάλη μερίδα του φόρτου εργασίας διεκπεραίωσης. Έτσι θα έχω τη δυνατότητα να αυξήσω το πλήθος των αναρτήσεων που θα συνεχίσουν να παρέχονται όπως πάντα δωρεάν. Μεγάλου ενδιαφέροντος ενότητες που απαιτούν μεγαλύτερη ανάλυση, θα είναι διαθέσιμες διαδικτυακά και σε τακτική βάση σε μορφή διαλέξεων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μου προκειμένου να υποβάλλουν ερωτήσεις.

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης